Du er her:

Ydelser

Vi leverer en række ydelser inden for autorisationskrævende el-arbejde. Vi lægger stor vægt på service og ringer du efter os kan du forvente og høj service og forvente at en aftale er en aftale.

Varmepumper

Vantinge El A/S er nu forhandler af varmepumper, og med vores partneraftale med Panasonic, som er en af verdens største producenter af varmepumper, kan vi yde 5 års total garanti på enten en luft til luft eller en luft til vand pumpe.

Solcelleanlæg

Vantinge El er Aut. Gaia Solar forhandler og har monteret mange solcelle-anlæg. Kontakt os for hør om mulighederne for et solcelle-anlæg til dit hus eller din virksomhed.

Energilån

Vi har valgt Ekspres Bank som samarbejdspartner bl.a. de er seriøse og har nogle af markedets nemmeste og billigste finansierings løsninger. Du kan fx. låne til et nyt varmeanlæg hvis det gamle er nedslidt, men vi låner også beløb ud til mindre projekter som fx. ny energirigtig LED belysning, RADON bekæmpelse og affugtning af din kælder med SolarVenti.

SolarVenti (Luftsolfanger)

Vi er forhandler på Fyn af luftsolfangeren fra SolarVenti. Har du et højt niveau af RADON og måske lidt fugt i din kælder kan vi installerer et SolarVenti anlæg og reducerer koncentrationen af RADON og affugte kølderen på samme tid.

Service

Vi udføre service af lovpligtige installationer som sikkerhedsbelysning, ABDl døre, Brandventilation og meget andet i butikker, restauranter og generelt for virksomheder. Vi udføre vejservice i hele landet.

Termografering

Vi termograferer el-tavler, solcelle-anlæg, huse og meget mere. Vi har professionelt udstyr og er level 1 certificeret. (Varmebilleder)

Aut. krævende elarbejde

Vi udføre alle former for autorisationskrævende el opgaver og er medlem af Tekniq som er din garanti for godt håndværk og er dermed med i en garantiordning der dækker op til 150.000

Hvidevareservice

Vi er altid klar med et tilbud på hvidevare leveret, tilsluttet og afprøvet, samt bortskaffelse af den gamle hvidevare.

Jeg vil gerne kontaktes af Vantinge EL
Navn
Telefon
Tidspunkt

Medarbejdere

Her finder du billeder og kontaktoplysninger på vores dygtige medarbejdere.

Referenceliste over nogle af vores kunder

Her kan du se flere af vores kunder, og klikke videre til deres hjemmesider.

Proffessionel Døgnvagt 24/7/365

Vi er en del af en professionel vagtordning der betyder, at du med vores nummer ved hånden, altid kan komme i kontakt med en elektriker. Vi køre ud på hele Fyn, Midtfyn og Ringe området.

Vantinge Teknik A/S · Nordskovvej 34 · 5750 Ringe · Telefon 6266 1451 · CVR-nr. 33 58 19 71 · Info@vteknik.dk