Vedvarende Energi

Vantinge EL ApS har valgt at satse på vedvarende energi kilder og tilbyder løsninger indenfor solceller, solventilation og varmepumper. Vi har arbejdet med solceller siden 2012, og i 2014 kom varmepumper til i vores sortiment. Vi projekterer, leverer og installerer solcelleanlæg til både private, erhverv og kommuner sammen med vores loyale leverandør danske Gaia Solar A/S som har arbejdet med solceller siden midt 90'erne. Vi har været KSO certificeret igennem teknilogisk institut siden vi startede op på montage af solceller, og i dag kan vi kalde os VE Installatør virksomhed som er en beskyttet titel i Enerigstyrelsens regi.

I 2013 blev vi forhandler af det danske solventilationsfirma SolarVenti som producerer alt i solventilation til fx. affugtning af loftsrum, værelser og kældre mm. SolarVenti yder 5 års garanti på deres produkter og med 15 års vedligeholdsfrie anlæg, er dette en god investering i en yderst energirigtig løsning der ikke skal tilsluttes anden energikilde end solen.

Som noget nyt er vi begyndt at arbejde med varmepumer som er en naturlig forlængelse af vores strategi om,fortsat at arbejde med vedvarende energi. Vi har indgået et samarbejde med  Panasonic hvor vi igennem en partneraftale kan, som nogle af de eneste, tilbyde vore kunder en fordelagtig garanti aftale på helt op til 5 år på en ny varmepumpe. Vi køber alle vores produkter igennem Nordisk Solar A/S som har leveret kompnenter til de danske elinstallatører siden 1919.

Varmepumper

Vantinge El A/S er nu forhandler af varmepumper, og med vores partneraftale med Panasonic, som er en af verdens største producenter af varmepumper, kan vi yde 5 års total garanti på enten en luft til luft eller en luft til vand pumpe.

SolarVenti (Luftsolfanger)

Vi er forhandler på Fyn af luftsolfangeren fra SolarVenti. Har du et højt niveau af RADON og måske lidt fugt i din kælder kan vi installerer et SolarVenti anlæg og reducerer koncentrationen af RADON og affugte kølderen på samme tid.

Solcelleanlæg

Vantinge El er Aut. Gaia Solar forhandler og har monteret mange solcelle-anlæg. Kontakt os for hør om mulighederne for et solcelle-anlæg til dit hus eller din virksomhed.

Energilån

Vi har valgt Ekspres Bank som samarbejdspartner bl.a. de er seriøse og har nogle af markedets nemmeste og billigste finansierings løsninger. Du kan fx. låne til et nyt varmeanlæg hvis det gamle er nedslidt, men vi låner også beløb ud til mindre projekter som fx. ny energirigtig LED belysning, RADON bekæmpelse og affugtning af din kælder med SolarVenti.

Jeg vil gerne kontaktes af Vantinge EL
Navn
Telefon
Tidspunkt
Vantinge Teknik A/S · Nordskovvej 34 · 5750 Ringe · Telefon 6266 1451 · CVR-nr. 33 58 19 71 · Info@vteknik.dk