Du er her:

Skoler

Vantinge EL arbejder for flere skoler og institutioner på Fyn, Midtfyn og i Ringe området. Vi er derfor meget hjemme i miljøer, hvor der både skal tages hensyn til de administrative funktioner, læringsmiljøet og børnenes trivsel og sikkerhed.

Aktuelt

Infektionssygdomme kan brede sig via bakterier på steder, hvor vi er i fysisk kontakt med noget, andre mennesker også har haft kontakt med for eksempel afbrydere og stikkontakter.

Det koster milliarder af kroner - både i form af udgifter til hospitalsindlæggelser og lægebehandling, samt i form af tabt arbejdsfortjeneste.

Derfor fås flere af de populære Lauritz Knudsen designserier nu med antibakterielle overflader ¿ lige til at udskifte med de eksisterende overflader.

De nye produkter gør det let, billigt og sikkert for dig at sørge for, at afbrydere og stikkontakter ikke medvirker til spredning af bakterier og sygdomme.

Vedvarende Energi

Vantinge EL ApS har valgt at satse på vedvarende energi kilder og tilbyder løsninger indenfor solceller, solventilation og varmepumper.

Service

Vi sætter service højt hos os. Vi er til for dig og ikke omvendt. Prøv os og oplev hvad go service er. Vi køre ud på hele Fyn, Midtfyn og Ringe området.

Proffessionel Døgnvagt 24/7/365

Vi er en del af en professionel vagtordning der betyder, at du med vores nummer ved hånden, altid kan komme i kontakt med en elektriker. Vi køre ud på hele Fyn, Midtfyn og Ringe området.

Jeg vil gerne kontaktes af Vantinge EL
Navn
Telefon
Tidspunkt
Vantinge Teknik A/S · Nordskovvej 34 · 5750 Ringe · Telefon 6266 1451 · CVR-nr. 33 58 19 71 · Info@vteknik.dk