Myndigheder / Godkendelser / Garanti    

Her på siden findes de godkendelser og certifikater vi har, og som kræves at en autoriseret el installationsvirksomhed. Herudover har vi samlet de certifikater vi har erhvervet inden for nogle at de andre områder vi beskæftiger os med. Det er vigtigt for os at tilvejebringe den fornødne viden inden for de områder vi arbejder med, så vi kan give vores kunder den bedste oplevelse af proffessionelt arbejde.


Sikkerhedsstyrelsen

Autorisation udstedt af (koksgrå).jpg

Husk altid kun at bruge en El installatør der er Autoriseret af Sikkerhedsstyrelsen.Qkon2018.jpg

Vi er Autoriseret af Sikkerhedsstyrelsen med Aut. nr.: EFUL-08487. Se mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside på www.sik.dk eller klikke Link-300x300.jpg.

Som Aut. Virksomhed skal man autiteres hvert 2 år, og godkendes på baggrund af vores Kvalitets-Ledelses-System (KLS system). Vi er senest auditeret i foråret 2018, og virksomheden er i gruppe 5: "Virksomheder, hvor systemet er fuldt implementeret og udvikles løbende."

Se vores seneste godkendelse her:download nyt.jpeg

Se besøgsrapporten her:download nyt.jpeg 

 


Kølebranchens Miljøordning, KMO

KMO.PNG 

Personlig Autorisation

Peder Frederiksen er autoriseret af Kølebranchens Miljøordning, KMO

Personen er autoriseret i overensstemmelse med (EF) forordning 303/2008 af 2. april 2008. Autorisationen giver personen ret til at arbejde med HFC-kølemidler i enhver form for køleanlæg i Danmark med en fyldning på max. 2,5 kg og i andre EU lande med en fyldning på max. 3 kg. (Forudsat at anden national lovgivning ikke sætter lavere grænser). Det er en forudsætning at personen er ansat i et firma, som er autoriseret i Kategori I eller II i henhold til (EF) forordning 303/2008 af 2. april 2008.

F-GAS AUTORISATION Kategori II Certifikat Nummer: II 150615-17484

Virksomheds Autorisation

Vantinge EL ApS er godkendt af Kølebranchens Miljøordning, KMO inden for følgende område:

Montage, rep., vedligehold af køleanlæg med max. kølemiddelfyldning på 2,5 kg. EU kategori II

F-GAS FIRMAGODKENDELSE Kategori II Godkendelses-nr: 21504488

Se godkendelse: download nyt.jpeg

Find de godkendte firmaer her: Link-300x300.jpg


Termografering

Snell Group.PNG

Vi er Level 1 certificeret af The Snell Group fra USA og har udstyr i topklassen til termografering af eltavler, huse m.m. Se mere om termografering her på siden ved at klikke på linket.  Link-300x300.jpg

Se certifikat her. download nyt.jpeg


  Solar Venti

solarventi ny.JPG

Vantinge El ApS er certificeret kældermontør og har erfaringen i at dimensionere og installerer solventilation fra Danske Solar Venti A/S i kældre. Det er yderst vigtigt man dimaensionere anlæg til kælderaffugtning korrekt, så man ikke øger problemet i stedet for at afhjælpe problemet.

Se mere her på siden ved at følge linket.   Link-300x300.jpg

Se certifikat her. download nyt.jpeg


Arbejdstilsynet

at.JPG

Vi har både fokus på et godt fysisk, men også psykisk arbejdssmiljø i virksomheden. Derfor har vi fået en grøn smiley af Arbejdstilsynet i 2014. Du kan se attesten på www.at.dk eller klikke Link-300x300.jpg

smiley.JPG


Medlem af Tekniq - Din garanti for godt arbejde.

 

MedlemAfTEKNIQjpg.jpg

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning. TEKNIQs Garantiordning er skabt for at sikre, at en klage over et medlem ikke er forgæves.

Uddrag af garantiordnings indhold:

Får du medhold i ankenævnet, og opfylder installatøren ikke ankenævnets kendelse, indtræder TEKNIQs Garantiordning og dækker omkostninger ind til og med kr. 150.000 inkl. moms. Hvis installatøren har indbragt sagen for domstolene inden 30 dage fra forkyndelsen af Ankenævnets kendelse, dækker garantiordningen fra det tidspunkt, hvor endelig dom foreligger, hvis installatøren ikke opfylder dommen. Garantiordningen dækker kun arbejde, der er udført af el- og vvs-installatører, der er medlem af TEKNIQ.

 

Se mere på Tekniqs hjemmeside. & Ankenævnet for Tekniske Installationer


Vi er godt forsikret - Din sikkerhed hvis det går galt...

tryg.JPG

Vantinge EL ApS er forsikret gennem en professionel ansvarsforsikring hos Tryg med policenummer 655.389.161. Se mere under http://vantingeel.dk/salg_levering

Vores historie

Læse mere om vores historie og det værdisæt vi arbejder efter i hverdagen.

Her på siden kan du finde vores kontaktoplysninger, vores historie og firmaprofil samt billeder af vores dygtige medarbejdere.

Proffessionel Døgnvagt 24/7/365

Vi er en del af en professionel vagtordning der betyder, at du med vores nummer ved hånden, altid kan komme i kontakt med en elektriker. Vi køre ud på hele Fyn, Midtfyn og Ringe området.

Jeg vil gerne kontaktes af Vantinge EL
Navn
Telefon
Tidspunkt
Vantinge Teknik A/S · Nordskovvej 34 · 5750 Ringe · Telefon 6266 1451 · CVR-nr. 33 58 19 71 · Info@vteknik.dk