Du er her:

Arbejdsområde

Vi spænder over en bred vifte af arbejdsområder lige fra service hos private til landsdækkende serviceaftaler med butikskæder. Vi termografere el-tavler og huse samt monterer solcelle-anlæg. Vi servicerer boligforeninger og skoler og har i mange år udført installationer inden for landbruget. Så har du en autorisationskrævende el opgave så kontakt os. Vi står klar med go service og faglig kvalitet i top.

Service

Vi sætter service højt hos os. Vi er til for dig og ikke omvendt. Prøv os og oplev hvad go service er. Vi køre ud på hele Fyn, Midtfyn og Ringe området.

Vedvarende Energi

Vantinge EL ApS har valgt at satse på vedvarende energi kilder og tilbyder løsninger indenfor solceller, solventilation og varmepumper.

Jeg vil gerne kontaktes af Vantinge EL
Navn
Telefon
Tidspunkt

Butikker

Vi servicerer butikker over hele landet for butikker som Kiwi Minipris & S-Engros. Vi løser bl.a. opgaver inden for lovpligtige eftersyn af ABDl døre, ABV alæg og sikkerhedsbelysning.

Boligforeninger

Vi har flere serviceaftaler med boligforeninger. Læse mere om hvad vi løser af opgaver i foreningerne på Fyn, Midtfyn og i Ringe området.

Energilån

Vi har valgt Ekspres Bank som samarbejdspartner bl.a. de er seriøse og har nogle af markedets nemmeste og billigste finansierings løsninger. Du kan fx. låne til et nyt varmeanlæg hvis det gamle er nedslidt, men vi låner også beløb ud til mindre projekter som fx. ny energirigtig LED belysning, RADON bekæmpelse og affugtning af din kælder med SolarVenti.

Industrivirksomheder

Vantinge EL arbejder også for industrivirksomheder. Vi ved hvor vigtigt driftsikkerhed er for industrivirksomheder, og vi giver ikke op før opgaven er løst.

Landbrugskunder

Vi har over 35 års erfaring med installationer i landbrug og er nu også begyndt at arbejde inden for gartneri branchen.

Skoler

Læs bl.a. mere om de nye antibakterielle kontakter.

Privatkunder

Vi løser alle former for el-opgaver i dit hjem og er medlem af Tekniq, din garanti for proffessionelt arbejde.

Galleri

Her finder du udvalgte referencebilleder indenfor de forskellige områder vi arbejde med.

Varmepumper, Solcelleanlæg, Luftsolfanger, Service, Termografering, Elinstallation.

Kontaktoplysninger

Her finder du vores kontaktoplysninger.

Vantinge Teknik A/S · Nordskovvej 34 · 5750 Ringe · Telefon 6266 1451 · CVR-nr. 33 58 19 71 · Info@vteknik.dk